10 in 2019

In 2018 heb ik het mezelf moeilijk gemaakt. Ik was veeleisend voor mezelf, maar ook lief. Ik gaf mijn lichaam veel liefde, maar mijn geest niet altijd genoeg rust. Voor 2019 wens ik mezelf heel veel plannen die niet enkel in ‘t kopke blijven maar ook tot uitwerking komen. Geen 19 plannen, zoals in 2018, maar dit keer maar 10. Minder gefocust op kwantiteit, maar vooral op kwaliteit. Die persoonlijke puntjes, daar zal ik wel over vertellen als ze in uitvoering zijn geraakt. Daar moogt ge zeker van zijn.

  1. 30 boeken lezen
  2. 10 weekendtrips maken
  3. Zoveel mogelijk nieuwe dingen maken (creatieve projecten, recepten uitproberen, make-uplooks, noem maar op!) en die documenteren
  4. Blijven sporten en fit in mijn lijf zitten
  5. De blog verhuizen
  6. Zelfstandige in bijberoep worden
  7. Een persoonlijk puntje
  8. Nog een persoonlijk puntje
Hebt u (zotte) plannen voor 2019?